Mjesni odbor Cvjetno slavi svoj dan i crkveni god sv. Leopolda Bogdana Mandića

Objavljeno: 12.05.2023

Izgradnja novog dječjeg vrtića glavni je projekt koji će se realizirati i odraziti na kvalitetu života u Mjesnom odboru Cvjetno – poručio je u petak zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin prilikom obilježavanja dana ovog mjesnog odbora.

Program je započeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja stradalim braniteljima i civilima iz toga naselja, a nastavljen je svečanom sjednicom Vijeća gdje se moglo čuti više detalja oko izgradnje novoga vrtića, ali i drugih investicija na području ovog mjesnog odbora.

– Projekt izgradnje novog vrtića projektiran je i prijavljen na NPOO u protekloj godini. Vlada RH odobrila je sredstva i s obzirom na kapacitete u našim vrtićima, iznimno nas veseli što će uskoro krenuti radovi. Ovaj će vrtić imati 92 mjesta, ukupna vrijednost radova nešto je više od 1,6 milijuna eura – kazao je zamjenik gradonačelnika Vulin čestitavši stanovnicima njihov dan.

Podsjetio je kako su dosad asfaltirane Zelena i Tiha ulica te za ovu godinu najavio obnovu Grobljanske i Ulice jorgovana, za što će se izdvojiti oko 120.000 eura.

Skip to content