Marketingom do uspješne poduzetničke priče

Objavljeno: 19.10.2018

Predavači na konferenciji poduzetnici su sa zanimljivim pričama, koji će kroz dva panela „Iskustva iz prve ruke“ i „Kako spojiti nespojivo,“ govoriti o različitim marketinškim alatima kojima su poboljšali svoj vizualni identitet, povećali plasman svojih proizvoda te učinili nešto korisno za lokalnu zajednicu.
Sudionici će dobiti pregled mogućnosti koje nudi marketing nove generacije, uz optimalnu potrošnju sredstava, vodeći računa o svakoj fazi razvoja poduzetnika, uz prezentaciju primjera dobre prakse.
U ime Grada Osijeka, koji je svih 12 godina generalni pokrovitelj Konferencije, sudionike je pozdravila zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, čestitavši svima koji su u današnja zahtjevna gospodarska vremena ima li dovoljno hrabrosti zakoračiti u svijet poduzetništva. Podsjetila je i na potpore Grada Osijeka mikro, malim i srednjim poduzetnicima, kojima su i danas, kao već šestoj skupini po redu ove godine, dodijeljene potpore u okviru 7 različitih mjera. Pozvala je sve zainteresirane poduzetnike početnike ili pak one kojima je potpora potrebna za određeni dio poslovanja da prouče uvjete i prijave se za potpore Grada.

Skip to content