Koncert budimpeštanske Tri princeze

Objavljeno: 11.04.2017

Prijateljski Grad Budimpešta XIII. okrug i gradonačelnik dr. Tóth József, prigodom 20 godišnje suradnje i prijateljstva, daruje Gradu Osijeku i Osječanima koncert poznate mađarske grupe Tri princeze.

Tri vrsne umjetnice, violinistice, na vizualno i glazbeno atraktivan način izvest će poznate klasične i pop skladbe – najavio je zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham na danas održanoj konferenciji za medije u Gradskoj upravi. Koncert će se održati 20. travnja u 20 sati u Hrvatskom narodom kazalištu, a svi zainteresirani građani svoje ulaznice (najviše dvije) mogu preuzeti na blagajni Kazališta od 9-12 sati ili jedan sat prije koncerta, ako do tada ne budu podijeljene ulaznice, u što sumnjamo s obzirom na zanimljivost i kvalitetu glazbenica.

Javno se zahvaljujemo gradonačelniku Grada Budimpešte XIII. okruga dr. Tóth Józsefu, grada s kojim dijelimo mnoge zajedničke pa i svjetonazorske vrijednosti te pozivamo sugrađane na zajedničko uživanje u ovom prekrasnom glazbenom daru Grada-prijatelja! – poručio je gradonačelnik Ivan Vrkić.

Skip to content