Jubilarni Pannonian za pamćenje

Objavljeno: 10.06.2019

Veliko finale jubilarnog 20. „Pannonian Challengea“ održano u nedjelju u Skate parku s lijeve obale Drave privuklo je veliki broj znatiželjnika koji su s tribina pratili svaku majstoriju BMX vozača. Najveću podršku publike imao je hrvatski vozač Marin Ranteš koji je u finalu osvojio treće mjesto i broncu. Pobjedu s ovogodišnjeg „Pannonian Challengea“ odnio je Logan Martin, a na pobjedničkom postolju, kao drugoplasirani im se pridružio Irek Rizaev.

-Ovo je velika manifestacija za grad Osijek. Velika zbog poruke koju šaljemo mladima koje je ovo natjecanje okupilo. Bio je ovo vikend za pamćenje s čim će se složiti svi koji su osjetili tu zajedničku energiju i adrenalin. Panonnian je uspio vjerujući u dobru priču, dobre ljude, dobru energiju, a ovaj jubilarni nije samo zaokružio dva desetljeća već je i podignuo ljestvicu u natjecateljskom, organizacijskom, turističkom i adrenalinskom smislu. Veliku zahvalu stoga upućujem organizatorima, volonterima, svima koji su svojim djelovanjem doprinijeli da iz Osijeka u svijet ode ova prekrasna razglednica s Pannoniana. – kazala je zamjenica osječkog gradonačelnika Žana Gamoš.

–Hvala Vam puno od srca, ovo je danas bilo za vas – rekao je Marin Ranteš zahvalivši svima koji su bodrili natjecatelje tijekom “Pannonian Challengea”, ali i obitelji i sponzorima.
-Slijedite svoje snove, nemojte slušati druge, ja sam uspio sam doći tu gdje jesam i zato uživajte u onom što volite – poručio je Marin Ranteš.

Uz zamjenicu gradonačelnika Osijeka Žanu Gamoš, nagrade najboljima uručili su i župan osječko-baranjski Ivan Anušić te zamjenik državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport Krešimir Šamija.

Skip to content