Javni poziv za dodjelu potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Osijeka u 2020. – Gospodarska mjera za suzbijanje negativnih ekonomskih posljedica krize K-2020 II.

Objavljeno: 14.09.2020

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na područja grada Osijeka, kojim se provodi gospodarska mjera za suzbijanje negativnih ekonomskih posljedica krize, kako bi se održala likvidnost i zadržala postojeća radna mjesta subjekata malog gospodarstva na području grada Osijeka.

VAŽNA NAPOMENA
Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti isključivo trgovačka društva, obrti, zadruge i samostalne djelatnosti kojima nisu dodijeljena sredstva u pozivu Gospodarska mjera za suzbijanje negativnih ekonomskih posljedica krize K-2020, koji je bio otvoren od 20. travnja do 15. lipnja 2020. godine. Poduzetnik kojemu su Rješenjem o dodjeli potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Osijeka u 2020. (Gospodarska mjera za suzbijanje negativnih ekonomskih posljedica krize K-2020) odobrena sredstva potpore male vrijednosti ne može se prijaviti na ovaj Javni poziv.

Javni poziv bit će otvoren od 14. rujna do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 2. listopada 2020. Ukupno raspoloživa sredstva namijenjena za dodjelu potpora po ovom javnom pozivu iznose 385.000,00 kn

Prijave će se zaprimati isključivo putem e-pošte na adresu potpore2@osijek.hr, a za sve dodatne informacije korisnici potpora mogu se obratiti Poduzetničkom inkubator BIOS na e-poštu potpore@inkubator.hr i na broj telefona 031/209 955. Potrebna dokumentacija i sve informacije vezane uz Javni poziv dostupne su OVDJE.

Skip to content