Jake snage osječkog sporta u nedjelju na Copacabani!

Objavljeno: 18.07.2019

City Games – ljetni spektakl stiže na Copacabanu!

Popularno osječko kupalište ugostit će sportsko-zabavni događaj City Games u nedjelju 21. srpnja i na nekoliko sati postati pravo vodeno „borilište“. Vino, leteći vaterpolo, utrka bačvi, spašavanje turistkinje, vodena košarka i veslo, igre su koje će odlučiti koje dvije ekipe prolaze s regionalnog finala Hrvatske na veliko finale na otoku Viru.

Ionako vrući beton oko olimpijskog bazena popularne Kopike dodatno će usijati glasna podrška našim predstavnicima. Pod trenerskom palicom Saše Tompe okupile su se jake snage osječkog sporta.
Tako će Ivana Granoša i Matej Jukić iz Triatlon kluba Tri Tim imati priliku dokazati se već u prvoj igri „Vino“, dok bi u drugoj zvanoj „Leteći vaterpolo“ trebao zasjati vaterpolist Luka Budak sa St. Francis Collage – New York. Igra „Vodena košarka“ doći će kao naručena za Ariana Jovanovića iz Košarkaškog kluba Borovo, a plivačku potporu daje Marija Dobrošević iz Plivačkog kluba Osijek Žito.
U zadnjoj igri „Veslo“, možda i odlučujućoj, Osijek će povući asa iz rukava, svjetskog prvaka u veslanju iz 2010. godine kao i srebrnoga s Europskog prvenstva 2010. i Olimpijskog prvenstva 2012. godine, Davida Šaina, koji je ujedno i „el capitán“ naše ekipe.

Organizatori City Gamesa najavljuju odličnu atmosferu i potpuno novu scenografiju.
Zabava kreće od 19:30 na olimpijskom bazenu Copacabane i traje do 22 sata, a ulaz za sve je besplatan.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Skip to content