Izaslanstvo HNS-a na prijmu kod osječkog gradonačelnika Radića

Objavljeno: 12.10.2023

Uoči utakmice Hrvatska – Turska, osječki gradonačelnik Ivan Radić ugostio je u gradskoj upravi izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno predsjednikom saveza Marijanom Kustićem.

Gradonačelnik je tom prigodom naglasio odličnu suradnju Grada i HNS-a i podsjetio kako su u travnju ove godine na Srednjoškolskom igralištu zajedno otvorili novouređeni javni nogometni teren s umjetnom travom.

– Zahvaljujem Savezu i reperezentaciji na dolasku u Osijek koji ih svaki puta dočeka otvorena srca. Želimo im večeras puno uspjeha na travnjaku novoga stadiona. Uz nogometni, uvjeren sam, bit će to i navijački spektakl – istaknuo je gradonačelnik Radić.

Zahvalivši gradonačelniku na gostoprimstvu, predsjednik HNS-a Marijan Kustić kazao je kako je uvijek zadovoljstvo doći u Osijeku gdje se osjećaju kao kod kuće.

– Izuzetno smo počašćeni činjenicom da će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati prvu utakmicu na prekrasnoj Opus Areni, u veličanstvenom ambijentu kakav zaslužuje, slobodno to mogu reći, jedna od svjetskih nogometnih velesila. Vatreni su u Slavoniji uvijek imali utočište i maksimalnu podršku vjernih navijača. Uvjeren sam da će nam i večeras biti veliki vjetar u leđa na putu prema pobjedi koja nas vodi korak bliže Europskom prvenstvu u Njemačkoj – rekao je Kustić.

Skip to content