Izabrano novo rukovodstvo Udruženja stanara grada Osijeka

Objavljeno: 27.01.2020

Pored izvještaja o radu i usvajanju programa rada u 2020. godini, na Izbornoj skupštini Udruženja stanara grada Osijeka danas je izabrano novo rukovodstvo te su uručena priznanja članovima za višegodišnji kontinuirani rad.

Za predsjednika u idućem četverogodišnjem mandatu izabran je Milan Kamenko, dok je Dubravka Borovac izabrana za zamjenicu predsjednika. Za članove Izvršnog odbora, uz predsjednika i zamjenicu predsjednika, izabrani su Jasna Gorupić, Domagoj Šuster, Marica Đačić, Ivica Đeri i Vlasta Auguštin, a članovi Nadzornog odbora su Zdenko Šimunović, Sunčica Stanić i Alen Vukašinović, dok je likvidator Nikola Kamenko.

Skupštini je nazočio i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota koji je naglasio ponos Grada Osijeka na Udruženje stanara koje, kako navodi, već 27 godina neprekidno obavlja svoju dužnost, odnosno razvija kvalitetu i kulturu stanovanja.
– Udruženje promiče zaštitu i interese svih vlasnika stanova te im pomaže u rješavanju poteškoća s kojima se stanari susreću, na čemu im iskreno zahvaljujem – kazao je Piližota.

Na kraju sjednice pojedini su članovi dobili priznanje za godine kontinuiranog članstva i volonterskog rada u udruženju: za 10 godina rada priznanje je dobio Zdenko Šimunović, za 20 godina Gordana Barjaktarić, a za 25 godina Pavo Pavoković i Vladimir Stanić.

Udruženje stanara grada Osijeka utemeljeno je 1993. godine i od tada kontinuirano djeluje kao nestranačka i neprofitna udruga u životu grada s temeljnim zadaćama savjetovanja, educiranja i informiranja građana. Udruženje je samo u novije vrijeme izdalo pet priručnika: Korisna znanja o stanovanju, Vodič kroz stambeno zakonodavstvo, Stanovanje i zaštita okoliša, Spasimo naše bunare i Svakom smeću njegovu vreću.

Skip to content