HUMANITARNI KONCERT ZA SISAČKO-MOSLAVAČKU ŽUPANIJU

Objavljeno: 14.01.2021

Čovjek je nemoćan pred ljudskim stradanjima izazvanim elementarnim nepogodama. Ne postoji način da ih predvidimo ili spriječimo, ali zato postoji način da ublažimo boli i patnje ljudi koji su u trenu ostali bez krova nad glavom i bez onoga osnovnog što je čovjeku potrebno za život.

Sve je nadoknadivo, ako su ljudski životi spašeni. Sve materijalno možemo zajedničkim snagama prikupiti, srušeno obnoviti i ljudima bez domova ponovno podići kuće.

Nošeni tom mišlju uprava i djelatnici HNK u Osijeku odlučili su, unatoč teškoj situaciji u kojoj se kultura i sama sada nalazi, prihod od 4 programa koje smo nazvali HUMANITARNI PROGRAM ZA SISAČKO_MOSLAVAČKU ŽUPANIJU (2 predstave ŽENE U CRVENOM 9. i 11. siječnja i 2 koncerta HUMANITARNI KONCERT ZA SISAČKO-MOSLAVAČKU ŽUPANIJU 14. i 15. siječnja), koje imamo u mjesecu siječnju, uplatiti za potresom pogođene stanovnike Sisačko-moslavačke županije. Ovaj humanitarni ciklus izvedbi smo započeli s Novogodišnjim koncertom koji smo održali 30. prosinca, a čiji ćemo cjelokupni prihod zajedno s prihodom od ovih predstava uplatiti na službeni žiro račun Vlade za pomoć nastradalima potresom pogođenim područjem.

PRIJENOS UŽIVO: https://www.youtube.com/channel/UC0Sg7GZsNaZw_DTjuPNviiQ/featured

Izvor: HNK U OSIJEKU

Skip to content