Gradonačelnik Radić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

Objavljeno: 01.01.2022

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić u novogodišnjoj noći obišao je dežurne hitne službe i zahvalio djelatnicima na brizi o javnom redu, sigurnosti i zdravlju građanki i građana Osijeka. Posjetio je Zavod za hitnu medicinu, Županijski centar 112, vatrogasce i policiju.

– Profesionalnost i organiziranost dežurnih službi je na visokoj razini. Noć je protekla mirno, bez velikih intervencija. Zahvaljujem svim službama što brinu o nama ne samo na Novu godinu već 365 dana u godini – poručio je gradonačelnik Radić.

Ivan Pakšić, načelnik sektora policije, rekao je kako novogodišnja noć protekla mirno, bez većih incidenata i bez pretjerane upotrebe pirotehnike.

– Mi smo iznimno zadovoljni sigurnosnom situacijom tijekom večeri. Upotreba pirotehnike je bila na niskoj razini. Uspjeli smo dogovoriti i jednu produženu vožnju autobusima s Gradom, a kako bi prevenirali nezgode i tijekom noći. Koristim priliku svima čestititi Novu godinu, zaželjeti mirnu, zdravu i uspješnu godinu – kazao je načelnik Pakšić.

U KBC-u Osijek u 1:09 sati rođen je dječak Mihael, prva osječka beba u novoj godini. Gradonačelnik Radić malenom dječaku je poslao poklon, a majci cvijeće.

Skip to content