Gradonačelnik Radić tijekom posjeta MO Klisa: Želimo razvijati svaki dio grada kao da je centar Osijeka

Objavljeno: 17.01.2022

Grad Osijek sanirao je derutno krovište i uredio prostorije Mjesnog odbora Klisa, za što je iz proračuna izdvojeno 218.000 kuna. Tim povodom osječki gradonačelnik Ivan Radić obišao je danas završene radove te najavio nova ulaganja u Klisu, inače najmanji mjesni odbor u Osijeku.

– Nažalost, krov je bio derutan i urušio se strop. Sanirali smo krovište, postavili nove instalacije i novu, LED rasvjetu. Postavili smo i pametnu klupu iza mjesnog doma, a u budućnosti imamo još projekata koje ovdje namjeravamo realizirati, prvenstveno izgradnju ceste prema groblju – izjavio je gradonačelnik Radić te podsjetio kako je Grad ove godine izdvojio 10 posto više sredstava za mjesne odbore i gradske četvrti u odnosu na 2021. godinu.

– Imamo i redovite sastanke s direktorima gradskih poduzeća i predsjednicima mjesnih odbora i gradskih četvrti. Zanimaju nas potrebe naših sugrađana, a najbolje ih možemo saznati preko njihovih legitimno izabranih predstavnika. Želimo razvijati svaki dio grada kao da je centar Osijeka – dodao je gradonačelnik Radić.

Predsjednik Mjesnog odbora Klisa Stanko Ćoralić zahvalio je gradonačelniku na prepoznavanju problema i izdvojenim sredstvima za radove na rekonstrukciji krovišta i uređenju prostorija. Dodao je kako je MO Klisa infrastrukturno uglavnom opremljen i da trenutačno preostaje izgraditi gradsku kanalizaciju te uvesti grijanje i obnoviti pročelje zgrade mjesnoga odbora.

Skip to content