Gradonačelnik primio delegaciju Hrvatske rukometne reprezentacije

Objavljeno: 08.06.2018

Povodom kvalifikacijske rukometne utakmice između Hrvatske i Crne Gore, gradonačelnik Ivan Vrkić sa suradnicima primio je izaslanstvo Hrvatskog rukometnog saveza predvođeno direktorom hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Igorom Vorijem, a na poklon od izbornika Line Červara dobio je potpisan dres reprezentacije.
Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija u Osijeku boravi od ponedjeljka, 4. lipnja, te je u dvorani gradski vrt odradila pet dana treninga. Pred izabranicima Line Červara su dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo, a protivnik je Crna Gora. U Osijeku je prvi susret na rasporedu 9. lipnja, s početkom u 20 sati, a utakmica ima humanitarni karakter. Uzvratni susret igra se u Podgorici, 14. lipnja također u 20 sati.
Gradonačelnik Vrkić iskazao je zadovoljstvo što se Hrvatska reprezentacija nakon pet godina vratila u Osijek, dok je izbornik Červar naglasio kako se zbog osječke publike u dvorani Gradski vrt osjećaju kao da su kod kuće te da je svjestan velike potpore svih građana Slavonije.

Skip to content