Gradonačelnik Ivan Vrkić uspješno se oporavlja

Objavljeno: 10.07.2019

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić uspješno se oporavlja od kardiokirurške operacije izvedene 18. travnja u KBC-u Zagreb. Poslijeoperacijski bolnički oporavak tekao je uredno, dok je prvi dio rehabilitacije u Krapinskim toplicama rezultirao povoljnim zdravstvenim ishodima, a potom je – drugi dio – odnedavno nastavljen u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC-a Osijek u Bizovcu.

Dobro se osjećam, svakodnevno odrađujem fizičke treninge, nakon kojih prema preporuci liječnika odmaram u krugu svoje obitelji. Dakako, pratim sve događaje i projekte u Gradu, no zahvaljujući mojim zamjenicima koji uživaju moje puno povjerenje, u potpunosti se mogu usredotočiti na oporavak – kazao je Vrkić s osmijehom na licu te nastavio:

Pridržavam se propisanog plana oporavka, trebat će još neko vrijeme za potpuni povratak snage, no sretan sam što mogu reći kako se postupno sve vraća u normalu – zaključio je osječki gradonačelnik uz pokoju, njemu svojstvenu pošalicu.

Podsjetimo, u travnju nakon višednevne hospitalizacije na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila u osječkom KBC-u, pretrage su pokazale da je nužna ugradnja premosnica te je Vrkić prema preporuci osječkih liječnika prebačen u KBC Zagreb, gdje je uspješno izveden operativni zahvat.

Skip to content