Gamoš na 14. večeri Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine „Prsten“

Objavljeno: 10.11.2019

U osječkoj Dvorani „Kristal“ održana je 14. večer članova i prijatelja Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine „Prsten“. Izvrsna atmosfera s obiljem kulturno-umjetničkog i zabavnog programa – okupila je mnoštvo uglednika, poslovnih ljudi, uspješnih poduzetnika i prijatelja hrvatskih i osječkih sugrađana podrijetlom iz Bosne i Hercegovine.

Među njima našla se i Žana Gamoš, zamjenica gradonačenika koja svojim profesionalnim i političkim angažmanom ustrajno doprinosi građanskim vrijednostima, ozračju prijateljstva i snošljivosti prema svima koji su odavno postali, ili tek postaju neodvojivim dijelom hrvatskoga društva.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo biti večeras ovdje s vama, drage članice i članovi, prijateljice i prijatelji „Prstena“, Udruge Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Vaša radišnost, poduzetnost i uzajamna solidarnost – umnogome pružaju poticajan primjer svim Osječankama, Osječanima, građankama i građanima Hrvatske, da naš grad i ova zemlja omogućavaju obiteljski i profesionalni uspjeh, ali još više i važnije – da taj uspjeh može zadržati toplo, ljudsko, suosjećajno lice onih koji su uvijek spremni biti čovjeku čovjek, sestra i brat. Ovaj grad i ova država ponosni su što vas imaju. – rekla je između ostaloga Žana Gamoš u prepunoj Dvorani „Kristal“.

Podsjetimo, Udruga Hrvata Bosne i Hercegovine „Prsten“ utemeljena 9. listopada 2005., a organizirana je kao nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija. Financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

Skip to content