Europski tjedan sporta – BEACTIVE Night

Objavljeno: 26.09.2018

BEACTIVE Night održava se pod pokroviteljstvom Europske komisije i Središnjeg državnog ureda za sport, a u sklopu Europskog tjedna sporta 2018. (22.-29. rujna). Središnji događaj održava se u pulskoj Areni, a putem video linka bit će organiziran video prijenos iz ostalih gradova koji će se uključiti u vježbanje pod zvijezdama. Uz program raznolikog vježbanja, građanima će biti podijeljene fluorescentne majice s ETS natpisom #BEACTIVE.
Organizator je Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve“ Osijek i Grad Osijek-Odsjek za sport.
Zajedničkom vježbanju na Pješačkom mostu pridružit  će se osječki sportski klubovi, kao i oni najmlađi – prvi dio programa namijenjen je osnovnoškolcima i srednjoškolcima, a zatim se program nastavlja s pozivom za one najupornije uz budno oko osječkih trenera i gosta Maria Valentića.

Ovim sudjelovanjem, naš grad će još jednom pokazati da je jedan od najaktivnijih gradova u Republici Hrvatskoj, grad koji doista cijeni i promovira sport, a srce Slavonije će još jednom postati aktivno i drugačije.
Ovo je još jedna u nizu ovogodišnjih sportskih događaja u Osijeku, kojim jasno pokazujemo kako jednako vodimo računa o svim dijelovima sportskog života u našem gradu – od profesionalnog, do amaterskog i rekreativnog – poručio je gradonačelnik u današnjoj najavi predstojećeg vježbanja na otvorenom BEACTIVE Night, čiji program donosimo u nastavku:

Program:
– subota, 29. rujna 2018.,  Pješački most

20.45   OTVORENJE PLESNI STUDIO SHINE
21.00   STRONG KIDS MARTIAL ARTS – DRAGAN FRANJKOVIĆ
21.30   OSJEČKI PARTY GEA CENTAR KULTURE TIJELA- SANDRA ŠARČEVIĆ
22.00   #BEACTIVE OSIJEK MARIO VALENTIĆ & IRENA SLOVAČEK
22.45   YOGA U PARU, AERIAL YOGA CENTAR OSOBNE MOĆI
23.30   BOOTIE ACTIVE GEA CENTAR KULTURE TIJELA
00.00   WAKE UP THE BEAST TAUROS- MARKO I LUKA KUTLEŠA

Skip to content