Dodjela plaketa Zlatna kuna za 2018.

Objavljeno: 13.06.2019

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Osijek na svečanoj je sjednici Gospodarskog vijeća dodijelila plakete Zlatna kuna za ostvarene rezultate poslovanja u 2018. godini. U kategoriji malih tvrtki najbolji prosječni rang imala je tvrtka Barrage iz Osijeka, u kategoriji srednjih nagrađena je tvrtka Strizivojna hrast iz Strizivojne dok je u kategoriji velikih tvrtki Zlatnu kunu za 2018. dobila tvrtka DS Smith Belišće Croatia iz Belišća.

Zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš čestitala je dobitnicima Zlatne kune u ime Grada Osijeka te im poželjela uspješno daljnje poslovanje.
-Jedna od tri nagrađene tvrtke je iz Osijeka, a to je tvrtka Barrage. Posebno mi je drago jer je to tvrtka koja djeluje na razvoju hardvera i softvera i koja je u odnosu na godinu ranije prihod povećala šest puta, ostvarila osam puta veću dobit te povećala broj djelatnika za dva i pol puta. Tako Barrage danas ima 86 zaposlenih. To je izvrsnost koju Grad Osijek potiče, a činimo to i našim mjerama namijenjenim poduzetnicima. Barrage je jedna od tvrtki koja se među prvima uspješno prijavila na naš Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva te vjerujemo da su i naše mjere u jednom malom dijelu doprinijele uspješnom poslovanju ove osječke tvrtke. – rekla je zamjenica gradonačelnika Osijeka.

Riječi zahvale Žana Gamoš uputila je i svim poduzetnicima koji svakodnevno ulažu nova znanja i vještine u razvoj svog poslovanja, ali i gospodarstva općenito.
-I Barrage je još jedna tvrtka koja doprinosi ostvarenju Osijeka u smjeru regionalnog IT središta. Osim toga, ovakve poduzetničke priče uvijek su inspiracija i poticaj i drugima koji žele dodati novu vrijednost i svom poslovanju i svom gradu i gospodarstvu uopće. Na svakome od nas je odgovornost podržati to sinergijsko djelovanje jer jedino na taj način zajedničkim snagama dolazimo do najboljeg rezultata. – zaključila je zamjenica gradonačelnika Osijeka.

Skip to content