DODJELA GODIŠNJIH VOLONTERSKIH NAGRADA 2021.

Objavljeno: 08.12.2021

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka Vladimir Ham sudjelovao je u svečanosti dodjele godišnjih volonterskih nagrada 2021. večeras u Kulturnom centru u organizaciji DKolektiva – Volonterskog centra Osijek.

Misija Volonterskog centra Osijek je biti inspiracija i podrška demokratskoj kulturi, razvoju civilnog društva i volonterstva, stvaranju prilika za jednake mogućnosti i aktivno sudjelovanje građana.

DKolektiv – organizacija za društveni razvoj se razvila na postignućima 15 godina djelovanja Volonterskog centra Osijek u području razvoja volonterstva, civilnog društva i demokratske kulture. DKolektiv počiva na načelima solidarnosti humanosti, uvažavanja različitosti, nenasilja, tolerancije, razumijevanja, odgovornosti i suradnje. Promičući vrijednosti volonterstva kroz unaprjeđenje dostupnosti i kvalitete volontiranja, posebnu pažnju posvećuju kreiranju ciljanih i održivih intervencija kroz projekte i programe koji se provode u suradnji s drugim organizacijama i djeluju sinergijski.

U ime Grada Osijeka Ham je nagradu uručio volonterskom dvojcu: Katarini Šijaković i Mati Matijeviću koji je dao velik doprinos članovima Udruge za promicanje kvalitete života starijih osoba KLUB 60+ pruživši im online poduku na engleskom jeziku.

Skip to content