Dodijeljeni ključevi državnih stanova u Osijeku

Objavljeno: 17.04.2018

Na veliko zadovoljstvo gradonačelnika i njegovih suradnika sve teme o kojima se razgovaralo su pozitivno riješene. Od dobivanja prava građenja za sanaciju odlagališta Sarvaš, izgradnju reciklažnog dvorišta Donji grad, prijenosa prava vlasništva za potrebe realizacije detaljnog plana uređenja Luka – Donji grad, do zamjene nekretnina za potrebe osiguravanja uvjeta za smještaj Državnog arhiva u Osijeku, darovanja zemljišta za Eko Industrijsku zonu Nemetin, zemljišta za izgradnju objekta nove remize.
Od darovanih osam stanova, prema preporuci Centra za socijalnu skrb, Grad Osijek izabrao je šest obitelji kojima je danas ministar Marić uručio ključeve stanova RH:
Danijela Gilišek, jednosoban stan, površine 42,78 m2,
Sanja Jović-Turić, jednosoban stan, površine 39,78 m2,
Janja Čolaković, trosoban stan, površine 110,54 m2,
Maja Štorat, dvosoban stan, površine 56,37 m2,
Dijana Glumac, dvosoban stan, površine 55,81 m2 i
Robert Stipić, dvosoban stan, površine 48,07 m2.
Gradonačelnik Vrkić podijelio je s javnošću i ekskluzivnu vijest da je Ministarstvo državne imovine dodijelilo Gradu zemljište na lijevoj obali Drave, na potezu od Zoološkog vrta Osijek do Copacabane, koje će biti uređeno u sportsko-rekreativni centar i dodatno oplemeniti kvalitetu života građana. Ministar Marić obećao je i daljnju blisku suradnju na rješavanjima pitanja državnih nekretnina na području grada Osijeka.

Skip to content