Dodijeljene nagrade za filantropa godine Slavonije i Baranje

Objavljeno: 26.06.2020

Zaklada Slagalica osmi put zaredom dodjeljuje ovu nagradu poslovnim subjektima koji su tijekom protekle godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa. Upravo oni najbolji su primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja.
Potaknuta krizom prouzročenom pandemijom korona virusa ove godine Zaklada je uvela i jednu novu nagradu za pravne subjekte koji su svojim djelovanjem ili inovativnošću pomogli zajednici u ovim nesvakidašnjim okolnostima.
– Iznimno smo sretni što u našem gradu imamo partnera odgovornog, kreativnog, kvalitetnog, s mnoštvom rezultata kao što je Zaklada Slagalica. Čestitke dosadašnjim dobitnicima i onima koji će to za par trenutaka postati – poručila je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš uoči ovogodišnje dodjele nagrada.
– U životu je najvažnije biti dobar čovjek, onda uz to spontano ide i filantropija. Često nije potrebno činiti velike stvari, već je dovoljno to što pomažemo susjedima i bližnjima, što volimo svoj grad i kroz svoj svakodnevni rad dajemo doprinos zajednici – zaključila je.

Skip to content