Doček Nove godine za umirovljenike

Objavljeno: 12.12.2017

U prvom krugu mogućnost prijave imaju sugrađani čija mirovina ne prelazi 1.500 kuna, a prijaviti se mogu u Upravnom odjelu za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka, Ruđera Boškovića 1 kao i bilo kojoj od umirovljeničkih udruga s područja grada Osijeka (Udruga za promicanje kvalitete života starijih osoba Klub 60+, Udruga umirovljenika HPT Osijek, MUH Osijek, Udruga umirovljenici zajedno Osijek, Udruga aktivni umirovljenici Osijek) do četvrtka, 14. prosinca do 12 sati. – rekao je prvi potpredsjednik Gradskoga vijeća Drago Šerić.
Nakon toga, prijave se zaprimaju i od umirovljenika čija mirovina ne prelazi 2.000 kuna, a moguće je prijaviti se i u gradskim četvrtima i mjesnim odborima čiji popis i radno vrijeme objavljujemo u nastavku teksta.
Ukoliko jedan od bračnih partnera ostvaruje ovo pravo, ono automatizmom uključuje i drugog bračnog partnera. Prijaviti se mogu osobe s invaliditetom kao i korisnici Centra za prihvat beskućnika.
Uz osiguranu večeru i piće (osim žestokih pića i kolača) osječki umirovljenici moći će se zabaviti, prema njihovoj želji uz prošlogodišnje izvođače, glazbenu skupinu Trend.

Skip to content