Brojni stručnjaci okupljeni pod temom neurorehabilitacije

Objavljeno: 07.05.2018

Kongres i Simpozij organiziraju Hrvatska udruga za neurorehabilitaciju i restauracijsku neurologiju, Klinika za neurologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek, Referentni centar Ministarstva zdravstva RH za neurorehabilitaciju i restauracijsku neurologiju te Katedra za neurologiju i neurokirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva zdravlja, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.
Hrvatska udruga za neurorehabilitaciju i restauracijsku neurologiju (HUNRN) osnovana je 2004. godine u cilju što boljeg upoznavanja pacijenata sa liječenjem i rehabilitacijom neuroloških bolesnika te edukacijom liječnika kao i ostalih zdravstvenih djelatnika i studenata medicine o novim spoznajama o općoj neurologiji, neurorehabilitaciji i restauracijskom neurologiji. Kako bi što kvalitetnije postigli ciljeve, do sada je Udruga uz brojna predavanja i tečajeve organizirala i niz Kongresa sa međunarodnim sudjelovanjem.
Priznati neurolozi iz Hrvatske, ali i brojni sudionici iz susjednih zemalja, sudjelovali su na svečanom otvorenju Kongresa i Simpozija u Hotelu Osijek. Svečanom otvorenju nazočio je i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota koji je pozdravio okupljene, čestitao organizatorima te svim gostima poželio ugodan boravak u gradu Osijeku.

Skip to content