Objavljeno: 29.09.2017

Riječ je o Ugovoru o izvođenju radova na izgradnji ceste u južnom Stadionskom naselju u Osijeku (I. faza priključak) vrijednosti  1.507.034,08 kn te Ugovoru o izvođenju radova na rekonstrukciji dijela Ulice kneza Trpimira u Osijeku – raskrižje s Drinskom ulicom (1. dio 2. dionice) u vrijednosti 4.824.779,41 kn.

Rekonstrukcijom dijela Ulice kneza Trpimira u Osijeku kod raskrižja s Drinskom ulicom nastavljaju se radovi na uređenju i proširenju Trpimirove koji su započeli na raskrižju s Divaltovom pa će tako i na križanju s Drinskom biti izgrađen turbo kružni tok kao onaj u Višnjevcu  ili kod dvorane Gradski vrt.

Drugim projektom izgradit će se priključak na južnu obilaznicu dužine 330 metara  uz kompletnu infrastrukturu potrebnu za to naselje.

Radovi na obje lokacije započinju za 15 dana, a kroz nekoliko dana izvođač radova će pripremiti građane na privremenu regulaciju prometa. Gradonačelnik Vrkić iskazao je izrazito zadovoljstvo činjenicom da je upravo Osijek -Koteks izabran za izvođača radova, jer se radi o tvrtki  bogatog iskustva koja koristi najsuvremeniju mehanizaciju u svim fazama izvedbe radova čime je kvaliteta zajamčena.

Normalizacija prometa Trpimirovom očekuje se oko Božića- kako je poručio direktor Zoran Škorić.

Skip to content