70. Obljetnica Udruge gluhih i nagluhih OBŽ i Međunarodni dan gluhih osoba

Objavljeno: 06.10.2017

Dana 29.09.2017.g. u 12:00 sati u prostorijama Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije obilježila se 70. obljetnica postojanja Udruge kao i Međunarodni dan gluhih osoba

U službenom dijelu svečanosti prisutnima su se obratili predsjednik Udruge Marijan Blaha, predsjednik Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih Andrija Halec, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Romano Kristić, zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić, stručni savjetnik za zapošljavanje osoba s invaliditetom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Julije Šoltić te predsjednica Humanitarne udruge “Rijeka ljubavi” Štefica Čučak.

Nakon uvodnog izlaganja, uslijedila je podjela poklona koji su izrađeni na kreativnim radionicama te uručivanje nagrade djelatnicima i članovima Udruge u obliku umjetničkih slika koje je izradio član Joško Oliša. Za kraj je upriličena izložba slika korisnika Udruge te dječjih radova nastalih na psihološkim radionicama.

Skip to content