18. moto susreti u Osijeku

Objavljeno: 30.06.2019

Ovogodišnji moto susreti tradicionalno su u Osijek ”dovezli” niz zanimljivih događanja, ali i goste iz cijele Europe. Program je započeo u četvrtak – 4. moto gitarijadom, a nastavljen u petak kada je održano natjecanje moto klubova u kuhanju fiša, nakon čega je u večernjim satima upotpunjen koncertom Opće opasnosti. Središnje događanje 18. moto susreta ipak je označila subotnja promocija monografije ,,45 godina postojanja Moto kluba Osijek’’, a te su večeri u glazbenom programu nastupili Jurica Pađen i Aerodrom.

Budući da je Moto klub Osijek u svom dugom razdoblju djelovanja postao nazivnik osječke moto scene i konstanta koja je u Osijeku ostvarila tradiciju popularnog masovnog okupljanja, uime Grada Osijeka i osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića, uz rođendansku čestitku priznanje im je odala zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš.

– Većina Osječanki i Osječana vezuje Moto klub Osijek uz dvije humanitarne akcije – Moto mrazove i Moto zeke – međutim, klub živi i daje svoj urbani doprinos kvaliteti života u našem gradu tijekom cijele godine, kazala je Gamoš te uručila pobjednicima gitarijade gitaru na dar.
Predsjednik Moto kluba Osijek Zdravko Bošnjak zahvalio je Gradu Osijeku na dugogodišnjoj financijskoj i logističkoj potpori te potom darovao osječkoj dogradonačelnici majicu s obilježjem kluba.

Skip to content